ORDU / AYBASTI - Ortaköy Ortaokulu

Ortaköy Ortaokulu

ORTAKÖY MAH. RECEPOĞLU CAD. NO 49 İÇ KAPI NO 1 AYBASTI / ORDU
Vizyon
ORTAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Eğitim - Öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren, örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır..
Misyon
Ortaköy İlk/Ortaokulu Türk milli eğitim sisteminde Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli birlik ve bütünlük içinde kendine güvenen, ülkesini seven, üretken, çağdaş, araştırmacı bilim ve teknolojiden yararlanan, yenilikleri takip eden, sorumluluk duygusu olan öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
08.50-15.00
KALÖRİFER
Ulaşım
Ortaköy mahallesindeki öğrencilerimiz yürüyerek,Beştam, Koyunculu mahallesi ve Çukur Mahallesinden gelen öğrencilerimiz taşıma servis araçlarıyla okulumuza gelmektedirler
ORTAKÖY MAHALLESİ Aybastı/Ordu
Okulumuz İl Merkezine 88 km, İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır
Okulumuzda TÜBİTAK (2204, 4006) proje çalışmaları yürütülmektedir.
Okulumuzda e-Twinning proje çalışmaları yürütülmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuz 69 öğrenci ilkokul ve 77 öğrenci ortaokul olmak üzere toplam 146 öğrenciye öğrenim hizmeti vermekte ayrıca okulumuzda 5´i ilkokulda olmak üzere toplam 13 öğretmen bulunmaktadır.